Satelitní přijímač za 999.-

20.11.2013 22:08

Máte starý satelitní přijímač, neumíte si dolaďit sami programy a neustále běháte do servisu a platíte za aktualizace přijímače? To všechno zbytečně! Máme pro Vás jedinečnou nabídku získat moderní satelitní přijímač v HD kvalitě, s automatickou aktualizací seznamu programů a  navíc za skvělou cenu!

V nabídce Skylink je několik typů  satelitních set top boxů za dotovanou cenu. Nebudu Vám popisovat všechny, protože jsme se rozhodli pro naše zákazníky nabízet zatím pouze jeden a to satelitní přijímač Allbox  K tomuto závěru nás přivedlo hned několik důvodů. Tento přijímač se vyznačuje nejen skvělým obrazem a přehledným menu, ale také snadným laděním a propracovanou funkcí nahrávání a přehrávání záznamů.  Tomuto rozhodnutí také napomohly dostupnost a rychlost servisu u našeho dodavatele v případě reklamace. Někteří zákazníci preferují určitý typ , ale myslím si , že všechny přijímače  jsou technicky stejné , jenom se liší jiným zpracováním ovládacího menu.

Podmínky akce

* závazek odběru některého ze základních balíčků Skylink na 12 měsíců (již od 179 Kč měsíčně!)
* možnost přechodu mezi základními balíčky Skylink
* po dobu trvání závazku nelze použít dekódovací kartu Skylink v jiném přijímači a zvolený přijímač nelze použít s jinou dekódovací kartou
* nelze kombinovat s jinou akční nabídkou na uvedené balíčky Skylink

Dekódovací karta bude s dotovaným přijímačem spárována - minimálně po dobu trvání závazku.
( ochrana proti využití dotovaného přijímače s jinou kartou např. Freesat apod..)

Chceme tímto oslovit zákazníky  Skylink, kteří mají již dekódovací kartu a motivovat je k pořízení HD přijímače. Nyní máte možnost dotovaný přijímač získat také i jako nový zákazník Skylink, který nakoupil novou kartu M7 nebo se chce stát zákazníkem Skylink .

!!!POZOR!!!

V případě zájmu o dotovaný satelitní přijímač je nutno přijít osobně do naší dílny  s platným OP a vlastní satelitní dekódovací kartou Skylink ( možno si pořídit novou satelitní kartu v naší prodejně ). Dostupnost dotovaného přijímače v naší prodejně snadno ověříte telefonicky na náš telefon 281 860 041

Zpět
Jaké bude počasí Dlouhodobá předpověď počasí
Co říkají s poslanecké sněmovně ?